Πληροφορίες

Οι Δυναμικές Σκέψεις είναι ιστολόγιο, το οποίο με τις αναρτήσεις που δημοσιοποιεί πάντα ψάχνει αφορμές για διάλογο με τους αναγνώστες του. Εγώ, ο συγγραφέας του ιστολογίου προτρέπω τους αναγνώστες να αφήνουν τα σχόλιά τους στα άρθρα. Κάθε ανάρτηση εδώ είναι αφορμή για συζήτηση με τους αναγνώστες. Σας συνιστώ να κοινοποιήσετε το blog στους φίλους σας, δεν θα μετανιώσετε!
Τα θέματα, τα οποία πραγματεύονται οι Δυναμικές Σκέψεις είναι τα εξής:

1) Κοινωνικά Θέματα: Οι Δυναμικές Σκέψεις δημοσιεύουν άρθρα, τα οποία έχουν να κάνουν με την κοινωνία μας, παραδείγματος χάριν «Σχολική βία», «Κοινωνικός Ρατσισμός» και άλλα.

2) Πολιτικά Θέματα: Η πολιτική παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Οι Δυναμικές Σκέψεις σχολιάζουν και την πολιτική επικαιρότητα, όπου αυτό είναι απαραίτητο, κυρίως όμως αυτή η ενότητα έχει να κάνει με πιο γενικά πράγματα στην πολιτική, παραδείγματα πολλά: «Ιδεολογίες», «Θεσμοί», «Σωστές Επιλογές» και άλλα.

3) Θρησκευτικά Θέματα: Αυτή η ενότητα έχει να κάνει κυρίως με τον Χριστιανικό χώρο, όμως δημοσιεύονται και θεολογικά θέματα και πιο γενικά για τις θρησκείες. Άρθρα, τα οποία μπορεί να συμπεριλαμβάνεται στα θρησκευτικά θέματα είναι «οι πολυθεϊστικές θρησκείες», «ο Χριστιανισμός σήμερα» και άλλα.