Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

Η Αλεξία βγήκε από την εντατική

Η μικρή οχτάχρονη Αλεξία έχει βγει από την εντατική και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, η οποία θυμίζω είχε αρχίσει να συνέρχεται πριν κάποιες εβδομάδες. Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν η οχτάχρονη έχει διαφύγει τον κίνδυνο, δηλαδή δεν κινδυνεύει να χάσει την ζωή της, ωστόσο εν καιρώ θα διαπιστωθεί κατά πόσο θα είναι σε θέση να επικοινωνήσει με το περιβάλλον. Παρακάτω παρουσιάζεται το ιατρικό ανακοινωθέν.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

«Η Αλεξία είναι πλέον εκτός κινδύνου, όσον αφορά τη ζωή της, ωστόσο το παιδί δεν επικοινωνεί, αλλά έχει ανοιχτά μάτια, κινεί τα άκρα και προφέρει ήχους», σημείωσε χθες, ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Μανώλης Παπασάββας, διαβάζοντας το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η ασθενής Σ.Α. από 24ώρου νοσηλεύεται πλέον εκτός της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας σε Χειρουργικό Τμήμα. Είναι απύρετη, δεν επικοινωνεί, αλλά έχει ανοικτούς τους οφθαλμούς, κινεί τα άκρα ομότιμα και προφέρει ήχους. Δεν παρουσιάζει σημεία ή συμπτώματα ενδοκρανίου υπερτάσεως και υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ωστόσο στην συνέχεια διευκρινίζει τα εξής:

«Θα γίνει επανέλεγχος από τους νευρολόγους του Νοσοκομείου προκειμένου να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή. Εκτιμούμε ότι έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο ζωής χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι περί της προγνώσεως», καταλήγει η ανακοίνωση των γιατρών.

Σημειώνεται ότι η Αλεξία παρέμεινε επί μακρόν διασωληνωμένη και σε βαθιά καταστολή μέσα στη ΜΕΘ, μετά την αφαίρεση της σφαίρας.

Με πληροφορίες από: https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/aleksia-epitelous-mia-xaramada-aisiodoksias-ena-fos-leei-o-pateras-tis-8xronis-video-3/2791056/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου