Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Οι ΔΣ από blog γίνονται site!

Αγαπητοί αναγνώστες των Δυναμικών Σκέψεων, από την 22/3/2015 σας γράφω διάφορα άρθρα και δοκίμια μέσα από το blog μου, τις dunamikes-skepseis.blogspot.com, όμως ήρθε η ώρα να κάνω το βήμα παραπάνω. Όπως θα έχετε διαπιστώσει από την 10/6/2018 όταν πληκτρολογείτε την διεύθυνση του blog, σας κάνει ανακατεύθυνση σε ένα domain name, το https://www.dskepseis.gr, κάτι που σημαίνει ότι το blog βαίνει σε μια νέα εποχή.

Γιατί αυτό το όνομα;
Προχώρησα σε αυτή την αλλαγή και για να αποκτήσω την δική μου ιστοσελίδα, αλλά και για την διευκόλυνσή σας. Βολεύει όλους τους χρήστες του διαδικτύου στον browser τους να πληκτρολογούν ένα μικρό URL από ένα μεγάλο URL. Η ιστοσελίδα μου ονομάζεται Δυναμικές Σκέψεις και το νέο domain φρόντισα να ταυτίζεται με το όνομα αυτό, αφού το d στο όνομα συμβολίζει το Δυναμικές και συμπληρώνεται από τις Σκέψεις, όλο μαζί dskepseis.

Τι αλλάζει;
Για εσάς δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο που έχει το αρχικό URL (δηλαδή dunamikes-skepseis.blogspot.com), θα γίνεται ανακατεύθυνση στο νέο όνομα του site, https://www.dskepseis.gr και επιπλέον τα νέα links που θα δημιουργούνται, θα είναι με το νέο όνομα χώρου και στην μπάρα διευθύνσεων θα βλέπετε το νέο domain name και μπορείτε να πληκτρολογείτε αυτό για να εισέρχεστε στην ιστοσελίδα μου.

Νέο e-mail
Επιπλέον οι ΔΣ έχουν αποκτήσει το δικό τους e-mail, το οποίο είναι το εξής: info@dskepseis.gr, έτσι αν έχετε κάποια απορία μπορείτε να μου στέλνετε e-mail και σε αυτή την διεύθυνση. Έχετε τη δυνατότητα ωστόσο να χρησιμοποιείτε και την φόρμα επικοινωνίας για να σας απαντώ με την προσωπική μου διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως και πριν.

Συνεργασία με Papaki
Οι Δυναμικές Σκέψεις αξίζουν τα καλύτερα για αυτό ζητούν υπηρεσίες από τους καλύτερους, έτσι επέλεξα για την κατοχύρωση του ονόματος και την φιλοξενία της ιστοσελίδας μου το https://www.papaki.com, τον Νο1 καταχωρητή στην Ελλάδα. Αν έχετε κι εσείς κάποιο domain που θέλετε να κατοχυρώσετε σας προτείνω το papaki ανεπιφύλακτα, εγώ προσωπικά έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου