Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Ένας χώρος χωρίς διαφημίσεις

Αγαπητοί αναγνώστες, όπως θα έχετε παρατηρήσει εδώ και τρία χρόνια που λειτουργεί το ιστολόγιο, δεν υπάρχουν διαφημίσεις ούτε για δείγμα. Σήμερα σας γράφω αυτή την ανάρτηση για να σας εξηγήσω γιατί δεν έχω βάλει διαφημιστικά μηνύματα, ενώ η Google μου προσφέρει αυτή την δυνατότητα.

Μισώ τα σπαμ όσο και εσείς
Ο προφανής λόγος είναι τα σπαμ. Πολλές διαφημίσεις του web δεν μας ενδιαφέρουν και τις προσπερνάμε, το θέμα όμως είναι ότι δεν θέλουμε να τις βλέπουμε γιατί επιθυμούμε να εστιάσουμε στην ιστοσελίδα που έχουμε επισκεφτεί. Οι Δυναμικές Σκέψεις το προσφέρουν αυτό.

Μπαίνω στην θέση των αναγνωστών
Όταν άνοιξα αυτό το blog, ήθελα φυσικά να αποκτήσω αναγνώστες, κάτι που φυσικά έχω καταφέρει. Απόδειξη είναι τα likes που έχει η σελίδα μου στο Facebook, ήδη έχει ξεπεράσει τα χίλια. Μπαίνω στην θέση των αναγνωστών και σκέφτομαι: «Όταν μπαίνω σε μια ιστοσελίδα, δεν θα ήθελα να βλέπω διαφημίσεις, οπότε στην ιστοσελίδα μου δεν θα βάλω διαφημίσεις». Οι ΔΣ με την απουσία των διαφημιστικών μηνυμάτων, γίνονται εύχρηστες στους αναγνώστες και ευχάριστες στην πλοήγηση.

Υπάρχει περίπτωση να βάλω διαφημίσεις;
Σε αυτό το blog λέμε αλήθειες, οπότε θα σας πω την αλήθεια ως προς αυτό. Αν η ιστοσελίδα αποκτήσει ποτέ μεγάλη επισκεψιμότητα, θα αναγκαστώ να διαθέσω περισσότερα χρήματα για μεγαλύτερο hosting, εν ολίγοις τα έξοδα θα αυξηθούν. Μόνο σε αυτή την περίπτωση λοιπόν θα βάλω διαφημιστικά μηνύματα στην ιστοσελίδα μου.

Άνοιξα αυτό το blog για να σας εκφράζω τους προβληματισμούς μου και να τους διαβάζετε, όχι για να βγάλω λεφτά. Συνεχίστε να δείχνετε την εμπιστοσύνη σας προς το blog!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου