Σάββατο, 11 Απριλίου 2015

Άγιο Φως

Το Άγιο Φως έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και σε άλλα ορθόδοξα έθνη. Το Άγιο Φως αποτελεί μία χειροπιαστή απόδειξη του Χριστιανισμού αλλά και της Ορθοδοξίας. Οι άθεοι ωστόσο λένε ότι Άγιο Φως είναι μια απάτη. Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζονται πειστήρια για την γνησιότητα του ανεξήγητου φαινομένου.

Παλαιότητα του φαινομένου
Το Άγιο Φως δεν είναι ένα πρόσφατο φαινόμενο αλλά συμβαίνει αιώνες τώρα. Το Άγιο Φως έχει σκοπό την ενίσχυση της πίστης μας αλλά κυρίως να ενημερώσει ο Χριστός τους άπιστους και να τους πει: «Είμαι Εδώ!». Λαμβάνοντας υπόψη την παλαιότητα του φαινομένου, τότε που δεν υπήρχαν αεροπλάνα, τζετ, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα..., μπορούμε να πούμε ότι το Άγιο Φως είναι 100% αληθινό.

Το Άγιο Φως δεν καίει
Αξίζει να σημειωθεί το Άγιο Φως δεν καίει την πρώτη μισή ώρα, αφότου βγει και μετά. Μια κανονική φλόγα καίει, αφότου εμφανιστεί. Πολλοί έχουν λουστεί με αυτή την φλόγα στα Ιεροσόλυμα και υπάρχουν και φωτογραφίες αν ψάξετε στο ίντερνετ και ΔΕΝ κάηκαν! Πως εξηγείται αυτό; Απάντηση δεν έχω βρει.

Τα κεριά
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κεριά που κρατάνε οι πιστοί ανάβουν μόνα τους ΠΡΙΝ βγει ο Πατριάρχης από τον Πανάγιο Τάφο!!! Αν ήταν ψέματα, δεν θα περίμεναν οι πιστοί να βγει ο Πατριάρχης και να ανάψει εκείνος τα κεριά των πιστών;

Περίεργα πράγματα
Εκτός του Αγίου Φωτός συμβαίνουν και άλλα πράγματα. Συγκεκριμένα δημιουργούνται γαλάζιες λάμψεις και πύρινες σφαίρες, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα ανάβουν τα κεριά των πιστών. Το θέαμα είναι εκπληκτικό και κατανυκτικό, όπως ομολογούν οι πιστοί.

Τα κλειδιά του Πανάγιου Τάφου
Ποιος τα έχει; Ο Πατριάρχης; Όχι! Τα κλειδιά του Πανάγιου Τάφου τα έχει... Μουσουλμάνος! Ναι! Καλά διαβάζετε. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να μπει στον Πανάγιο Τάφο χωρίς να ανοίξει από εκείνον. Μάλιστα την περίοδο του Πάσχα, παίζει καθοριστικό ρόλο στον έλεγχο που γίνεται και αν είχε ανακαλύψει κάτι μεμπτό σχετικά με το Άγιο Φως, οπωσδήποτε θα το διέδιδε.

Εξονυχιστικός έλεγχος
Γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος από Μουσουλμάνους Αστυνομικούς καθώς και Εβραίους για να διαπιστωθεί αν ο Πατριάρχης έχει κάποιο εύφλεκτο υλικό ή κάποιον αναπτήρα. Αν είχαν ανακαλύψει όλοι εκείνοι που τον ελέγχουν πριν μπει στον Πανάγιο Τάφο, οπωσδήποτε θα το διέδιδαν.

Οι Εβραίοι
Είναι γνωστό ότι οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό. Μέχρι σήμερα πιστεύουν ότι δεν είναι ο Σωτήρας. Εκείνοι, αν είχαν ανακαλύψει κάτι δεν θα το έκαναν βούκινο; Αναθεματίζουν τον Χριστιανισμό οι Εβραίοι, δεν τον θέλουν. Ανακάλυψαν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια; ΌΧΙ!

Τα βίντεο
Υπάρχουν πολλά βίντεο που αποδεικνύουν την γνησιότητα του Αγίου Φωτός! Ένα από αυτά είναι πολύ κατατοπιστικό! Μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

2 σχόλια:

  1. https://alialyunani.wordpress.com/2009/01/19/%CE%B8%CE%B1%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Άνοιξα τον σύνδεσμο, ωστόσο δεν διάβασα όλη την ανάρτησή σου, γιατί είναι πολύ μεγάλη και δεν σχετίζεται τόσο πολύ με το θέμα, απλά μιλάει για το Ισλάμ. Ο καθένας πιστεύει σε ο,τι μπορεί να τον εκφράσει.

      Διαγραφή